Renske Laagland Winder

Renske Laagland Winder - Fysiotherapeut (BIG89920068304)

Ik ben Renske Laagland Winder, in juli 2015 afgestudeerd als fysiotherapeute aan Hogeschool Leiden, waar ik ook de cursus Medical Taping heb gedaan.

Na mijn afstuderen ben ik naar Kameroen afgereisd om drie maanden als vrijwillig fysiotherapeute in een ziekenhuis te werken. Daarnaast heb ik een onderzoek uitgevoerd voor het Liliane Fonds om de kwaliteit te beoordelen van de fysiotherapeuten en veldwerkers m.b.t. de fysiotherapeutische zorg die zij geven.

Na mijn reis kon ik gelijk aan de slag bij deze praktijk. De variatie in deze praktijk (SIC- en FiTT groepslessen) zorgen ervoor dat ik mijn ervaring in de sportbegeleiding optimaal kan gebruiken. Mijn interesses liggen al jaren op het gebied van sport en training, voordat ik Fysiotherapie studeerde heb ik de opleiding Sport en Bewegen afgerond als Bewegingsagoog.

Mijn visie is om door middel van fysiotherapeutische handelingen en oefentherapie de belastbaarheid bij mensen te optimaliseren of in stand te houden. Binnen dit proces staan de wensen van de patiënt centraal en gebruik ik mijn kennis op gebied van training en beweging om uw klachten te minimaliseren.

U vindt ons hier

FiTT Den Burg
Schoorwal 59
1791 HM Den Burg - Texel

U kunt ons bereiken via

Telefoon: 0222 - 314 968
E-mailadres:

Wij zijn telefonisch bereikbaar op

Maandag t/m donderdag: 08.00-16.30 uur
Vrijdag: 08.00-12.30 uur

 

Tevens kan ons antwoordapparaat in gesproken worden zodat wij zo spoedig mogelijk terug kunnen bellen

FiTT Texel - mensen in beweging te brengen en houden

teksten en foto's: FiTT Texel © 2014